BIO

Imorgon ska jag försöka hitta ett par skor på förmiddagen med mamma. Lite senare på dagen ska jag in till stan för att träffa Martin och troligtvis gå på bio. Ett litet problem vi har dock är att bestämma oss för vilken film vi ska se.  Jag har flera filmer jag vill se nu som är nya (herrejisses vad alla producenter/manusförfattare verkar ligga i nu med nya filmer !!) t,ex ; up in the air , it's complicated och Precious. (helst av allt vill jag se Precious, men har redan lovat bort en kväll med mamma till just den filmen).


JOSSSTONE

Fredag kära vänner och nu har jag tagit mig igenom denna skoldagen. Gick förvånansvärt bra faktiskt!
Just nu sitter jag hemma hos mammas b-friend Benny, ska troligtvis sova över här. Nu bär det av till Erik (Bennys son) och hälsa på honom i hans nya lägenhet.

HELGNOT

Woho det är helg! Eller inte ... jävla schemaändringar som gör så att man är tvungen att gå till skolan en fredag!? Vart är världen påväg?

Anställningsintervjuen jag var på förut idag gick riktigt bra faktiskt! Vet dock inte om jag tänker ta jobbet eller inte .. får se. Själva jobbet går ut på att ringa hem till människor och "Hej jag heter Louise och ringer från föreningen Afrikas barn! Undrar om du skulle kunna tänka dig att skänka lite pengar?" Med världens trevligaste röst också! Men med mitt tålamod så vet jag inte om jag fixar allt det dära (;


EDGEOFDESIRE

Jahopp, här sitter man och fixar med bilder, kläder osv. Sen när man väl ska lägga upp det här så fungerar det inte. Han där uppe har verkligen något emot mig (nej inte gud, utan mannen på övervåningen som har hand om internet, kuuuul) Ska kolla lite senare idag om jag kan lägga upp det då.

Igår åkte Cimon ut för er som inte visste, så kanske alla ni 40+are som läser tappade hakan nu? Jag blev iallafall förvånad .. tanken hade slagit mig men jag var nästan säker på att Pontus skulle åka. Nu börjar jag dock tro att det blir han, Jackie, Francesca och Patrik(heter han så? glömmer ALLTID hans namn) som står i finalen. Fast fan, så ska jag inte säga! Det är dom jag vill ska åka ut härnäst! Nog med mitt snack om Paradise Hotel (nu slog det alla 40+are igen att "Jahaaa det är Paradise Hotel hon snackar om")


JOHNMAYER

Jag älskar John Mayer och hans musik. " världens bästa gitarrist".

Här kommer ännu ett sådant tråkigt inlägg utan bilder, och utan någon mening alls egentligen. Mest för att jag aldrig skrev någonting igår och troligtvis kommer jag inte skriva något mer senare. I skolan igår kom det bara en hel drös med läxor och arbeten som jag var tvungen/måste ta itu med! Så då satt jag med det hela eftemiddagen igår (till träningen började) och nu har jag suttit med det i någon timma. 

 

THESTORY

Vi spelade faktiskt förvånansvärt bra även fast vi förlorade. Med tre mål .. men ändå! Vi ligger sist i serien och detta laget låg trea, men det kunde man verkligen inte tro. Börjar nästan misstänka att vi inte är så dåliga som vi tror .. to bad.

Imorgon börjar nya schemat, alltså har jag inte idrott på morgonen vilket är skönt. Peace out


GAMEDAY

Senare idag är det dags för match numero två. Det är inte riktigt lika illa med nervositeten denna gången, men det kanske är för att från och med idag så ska vi bara se våra matcher som "träningsmatcher".

Jag tycker att alla borde kolla in hiphopbutiken.se , har nämligen hittat en hel del fina klockor och liknande för ett extremt billigt pris!  


JEALOUSGUY

Ingen uppdatering idag och konstigt nog har jag absolut ingenting att skylla på. Har ändå bara varit hemma hela dagen eftersom jag mådde jättedåligt inatt och måste vila till matchen imorgon. Alltså har min lördag varit jättetråkig.

Just
nu sitter jag och läser SOLO som jag tvingade mamma att köpa till mig. Ett jättebra nummer om vårens stora trender osv, mycket läsvärd.
Hittade en stor artikel om " 15 egenskaper han älskar" och dom lyder ..
01 - Du doftar himmelskt
02 - Du ser bedårande ut (på morgonen, efter träningen etc)
03 - Du kan gråta
04 - Du spelar tv-spel lika bra som du dansar vals (att du vågar vara barnslig menar dom)
05 - Du är sexig när du dansar
06 - Du dammsuger i underkläderna
07 - Du tycker hundvalpar är det sötaste som finns
08 - Du kan steka bacon, snacka i telefon och torka håret - samtidigt!
09 - Du kan äta som en häst
10 - Du är kompis med hans polare
11 - Du klarar dig själv
12 - Du gillar rosa (att du kan erkänna din barnslighet)
13 - Du tar hand om honom
14 - Din humor är oväntad
15 - Du är en bra lyssnare

Ciao sålänge


LONELY

Usch vad jag hatar att sova själv. Minns att jag hade verkligen superduper stora problem med att sova ensam/långt ifrån andra familjemedlemmar när jag var yngre. Och nu förtiden klarar jag av att vara helt själv hemma .. ganska otroligt ändå? Stolt över mig själv hehe



Här har ni en ganska ny bild på mig. Min mamma tycker iallafall att jag är sötaste flickan i världen, även efter krocken i väggen ....


Klaga inte! Klockan är mycket och min humor är inte på topp

HELG

Har verkligen jättemysigt här ikväll hemma hos mig, med tjejerna! Dom ska tyvärr lämna mig senare inatt, så då får jag sova själv .. och det hatar jag. buhu

FREDAGSMYS

Sitter hemma i mitt kök med Lina, Johanna och Johanna. Alldeles snart kommer Sara och gör oss sällskap också! wonderful
Jag har även hotat alla med att om dom inte tar med sig godis kommer dom inte in (hehe) så därför är hela bordet fullt med godis/choklad/popcorn. Alltså fredagsmys

Inatt är livegalan från usa mellan 02.00-04.00, för att stödja Haitikatastrofen. Så framför tvn kommer jag sitta bänkad vid den tiden iallafall , någon mer?


HELG

Imorgon är min allra sista lediga fredag. Känns förjävligt men rättvist.
Jag har nyss gjort sallad till mig med avokado, kyckling och mozzarella. Mmhm salad (tänk homer simpsons när han säger "mmhm donuts").  

Nej nu ska jag ta hand om mig själv lite och smörja på BUS osv, ni vet (; Kan på tal om det tipsa er om världens bästa BUSlotion - L'oreal Sublime Bronze!



Från idag i skolan.
Mattias Jag och Jesper .. nejnej dom är inte syskon ifall någon undrar.
Och jag vet att mitt hår ser gul/brunt/grått ut, men ljuset och bilden gör det inte rättvisa.


FRANSKAANARKISMOCHLONDON

Har precis dränkt mig i anarkismens värld .. och franskans med för den delen. Kort sagt så har jag pluggat nu efter skolan, dock inte så mycket som jag hade tänkt mig. Tyvärr

Jag har också kommit på att alla affärer i Göteborg har jag tröttnat på. Finns ingen bra/rolig längre förutom Monki, Weekday och Topshop. Så jag flyttar till London! London baby  nej inte riktigt, men drömma kan man väl få göra?

ONSDAG

Tyvärr har jag haft fullt upp hela dagen och har inte hunnit sätta mig vid datorn. Efter skolan var jag med Martin, kikade på film och liknande. Efter det var det träning fram tills nu! Nu ska jag iallafall dra mig mot sängen, så lägger in mer inlägg imorgon, då jag endast ska dö i läxor hela dagen.

AROUNDTHEWORLD

Inspiration mina vänner, inspiration. Det mesta är självklart för sommaren, men en del saker vill jag mer än gärna ha nu genast!



Dålig kvalité ser jag, to bad. Alltihop kommer från vårt kära topshop.
Kläderna jag köpte förut var jeansen här nedanför (bilden kommer ifrån Carolines blogg, som jag äääälskar), sen köpte jag även en svart enkel kavaj.



Peace out

TISDAG

Hade bara engelska idag. Började klockan 11.00 och slutade en timme senare, så jag bestämde mig för att kika lite i affärer innan jag satte mig på bussen hem.

Visar lite senare vad jag fick köpt.


ILOVECOLLEGE

Dumma Ronja smsar nu och säger hur underbart kul det är i fjällen etc etc. FAN vad avundsjuk jag är, vill också iväg nu nu nu !! För alla er som bara åkt skidor och bara tänker åka skidor i hela erat liv, tänk om det där lite! Ingenting slår snowboard. Promise

Idag hamnade jag i en ny franskagrupp med bara massa naturare och estetare ( = grymt mycket bättre än mig i franska ) OCH våran nya lärare kan knappt svenska, men duktig är hon fan .. inte så konstigt dock, jag skulle också varit jävligt bra om jag fick vara lärare i svenska för massa franska barn. Hehe

Nu TRÄNING woho, that just saved my day

FÄRGGLATT

Till sommaren ska jag köra alla mina accessoarer i regnbågens finfina färger. Alltså vill jag gärna veta vilken färg på klocka som ni tror jag passar bäst med. Röd, lila, grön eller ljusblå?

Dessa hörlurar från Urbanears ska jag ha röda eller lila iallafall!




RONJA

Nu har Ronja lämnat mig för sälen, ända till torsdag. Men vad ska man göra, försökte med ett litet sms "PLEASE DON'T LEAVE ME, IM SO LOST WITHOUT YOU!!" typ. Inte för att jag bryr mig så mycket om henne men ändå ..  

Idag var jag med Martin ett par timmar. Stan och fika stod på listan och så blev det. Hittade dock inte en kavaj och ett par ljusa jeans som jag var ute efter, så säg gärna till om ni vet något bra ställe där man kan hitta det! 

Imorgon ska jag försöka överleva en hel skoldag utan Ronja då, som sagt. Men det ska väl gå bra .. inte för att jag bryr mig så mycket om henne ..... exept att detta inlägget har bestått till cirkus tre fjärdedelar av henne. fan


jag och guess who? Kolla rubriken för ledtråd

FÖRSTAMATCHEN

Vill bara påpeka snabbt att vi vann matchen. Första matchen vårat lag vunnit under hela säsongen och jag gjorde mål! WOHO .. okej, bollen låg framför mål och det var ingen målvakt just där, så vem som helst skulle gjort det målet, men ändå ! Hehe

DANCEWITHSOMEBODY

Känner inte ni någon gång att ni bara vill göra något helt oväntat? Till exempel gå fram till en kille och förklara hur söt han är, eller säga till en random hur fina kläder/fint hår den har, bara för att göra någon annan glad liksom. Det har jag funderat på att göra hur många gånger som helst, för jag vet själv hur glad jag skulle blivit. MEN jag och mitt självförtroende kommer alltid i vägen tyvärr, och det är sådant jag stör mig på hos mig själv, att aldrig våga. Jag skrev det i början av bloggen också , att detta året skulle jag leva mer spontant. Förändras lite så att säga .. och jag hoppas verkligen att jag är påväg att göra det.

  Bild från förra året

METROSTATION

Har alldeles precis skickat in en del CV till olika försäljningsföretag. Fick även svar från "Afrikas Barn, telefonist" om att jag är välkommen på anställningsintervju om någon vecka. Så det kanske är jag som ringer hem till er i framtiden och kräver er på pengar hehe. 

Nu ska vi äntligen börja smått packa ihop saker inför flytten. Benny var snäll och kom hem med ca 10 st kartonger till oss häromdagen. Och sist men absolut inte minst ska jag spela min allra första innebandymatch ikväll !! Herrejisses vad nervös man kan vara. Wish me luck

ROADSIDE

Det blev ingen tvinspelning idag, och jag som verkligen längtade till att sitta still i tre timmar. Här går man upp klockan 08.00, duschar och börjar sminka sig etc. Precis innan man ska kliva utanför ringer hon och säger att det är inställt.
Jag och Ronja bestämde oss ändå för att ses där inne och kolla läget i älsklingsmonki (ja, affären). Efter ett tag kom Martin och sa hej, sen kom några till, och till sist ytterligare några till. Så det blev en hel del handskakande och en hel del upprepade namn. Efter ytterligare ett tag, så träffade jag han jag egentligen skulle träffa från början - Johan. Blev fika och hang around.

Märker själv att det blir väldigt mycket  om "vad jag gör om dagarna" och jag vet själv hur tråkigt det blir efter ett tag att läsa det, så ska försöka skriva om lite olika saker och happenings. Måste bara få lite inspiration etc.

Här får ni en skön låt.

SWEETDISPOSITION

Som jag skrev tidigare är det lediga fredagar som gäller, men idag ska vi faktiskt iväg på en tv-inspelning för något "spelprogram". Ni vet vad jag pratar om, ordjakten etc. Där man KAN alla svaren men är för ung för att kunna ringa in och tävla. Vi ska iallafall sitta i publiken, le och klappa händerna, och för allt det besväret får vi några tusen! Det negativa är att vi ska sitta där i tre timmar mitt på dagen. Men man får väl offra sig för laget (dvs klassen).

Hittade en massa fint från monki häromdagen, bl a en korallfärgad tröja som ska införskaffas as soon as possible.


WANTYOUBAD

Denna torsdag har varit riktigt seg, men torsdagar för mig är lika med helg! Så därför kan jag inte annat än att acceptera denna oerhört långsamma dag. Fast jag var faktiskt duktig och mötte upp Johanna efter skolan och drog till gymmet, dock var det inte något hårt pass alls .. om man ens kan kalla det ett "pass". Tveksamt

Nu
väntar jag bara på att mamma och Benny (her bfriend) ska kliva in genom dörren, så jag kan få i mig lite mat idag. För senare ikväll ska jag iväg och spela tennis med Jennie. Fråga mig inte varför .. vem kommer på den tanken när man knappt har spelat tennis i hela sitt liv? well well spontant mina vänner, spontant


CHASINGCARS

Mitt nyårslöfte om att inte bita på naglarna har gått bra, riktigt bra faktiskt! Det om att inte äta godis har inte gått .. lika bra. Men nu jävlar ska vi iallafall ta tag i träningen ordentligt! (Och nej jag är inte schizo). När vi flyttar blir det minst 3-4 gånger/veckan iallafall! OCH en morot om dagen, då blir jag brun i sommar.
Har precis kollat igenom topshops hemsida och föll genast för en bikini där! En massa fina stråhattar, solglasögon och fina smycken as well! Herrejävlar vad jag vill ha sommar nu. Men allra först är det Hemsedal i mars, sen idol i april med Ronja (som verkligen alla ska ställa upp i detta året, tråkigt nog).

   Fan, gick inte att göra bilden större. Gå in på deras sida annars!


WEDNESDAYEVENING

Blev ingen träning idag, och jag som var så satans taggad!
Nu har jag iallafall suttit och skrivit ner ett CV som jag har skickat in till bland annat färjan som går mellan Sthlm och Göteborg. Göta kanal or something like that hette det och om jag får det så blir jag guide på båten! Hur kul låter inte det!?

 

Upptäckte att jag knappt har lagt ut några "tydliga" bilder alls på mig, så här får ni en gammal bild från 2008 bara för det!

RISEAGAINSTBEHINDCLOSEDOORS

Idag har det varit perfekt väder ute! Exakt såhär älskar jag när det är, särskilt när man är i fjällen. 
Tyvärr så slutade jag skolan tidigt idag, och efter det hände det absolut ingenting, så jag satte mig på bussen hem. Dock har jag faktiskt varit duktig och pluggat matten som är till imorgon, wonderful.  

Vill gärna tipsa er läsare ( läsarEN egentligen, hej mamma.. ) nej skämt åsido, MEN I really do vill tipsa er om schampo/balsamet alla pratar om, Tresemmé såklart! Det är, tycker jag, så bra som alla påstår och inte heller något överdrivet dyrt pris på det heller.

ONSDAG

Om ungefär en halvtimma ska jag börja dra mig mot bussen for school.

Igårkväll gick jag, mamma och Jennie på bio. Tittade självklart på filmen alla pratar om, Avatar och tyvärr, ännu en person föll för filmen pladask (that would be me) och nu skulle jag lätt betala för att se den igen!

Ni får gårdagens outfit
linne - monkey
skjorta - beyond retro
jeanstights - peppers

 

PIXIELOTTAPOLOGIZE

apologize acoustic version

Första dagen i skolan och jag har nästan tröttnat already. Lite positiva saker är att jag slipper ha franska tills vi ska byta schema (dvs till vecka 4) och vi ska börja ha estetisk verksamhet. Mitt val står mellan drama och musik. Jag vill jättegärna kunna spela något intstrument , men jag har ju oturen att inte kunna det, och jag känner på mig att det kommer bara vara en massa talangfulla, musikaliska musiknördar (sådana som jag ser upp till) som kommer välja musik. Därför blir det drama! Woho. Några negativa happenings är att våra lediga fredagar (ja, vi var lediga varje fredag p.g.a brist av lärare/salar) kommer inte att vara så lediga längre OCH nu kommer alla nationella skitprovbajs. 

Nu kommer mamsen snart hem och då ska vi göra någon nice sallad, som jag är the master number one på att göra för den delen! Latero är det innebandy and I can't wait


BONJOVIBEDOFROSES

Inatt låg jag vaken minst 3 timmar innan jag tillslut somnade. Innan det tittade jag och min syster på scream (inte ett dugg läskig för den delen, bara rolig eftersom man inte kan sluta tänka på scary movie när man ser den) och bara för det, så drömde jag såklart om själva "screamgubben". Mitt i alltihop kom jag även på att i våran nya lägenhet så har jag en utgång till en balkong, så därför måste mamma köpa rullgardiner till moi. Haha jadu, det är sånt jag kommer in på tillslut förstår ni.

Häromdagen fick jag en uppenbarelse att låten Bed of Roses - Bon Jovi , var längesen man hörde .. och den är ju så jävla bra helt enkelt. Jag är en av dom mångamångamånga människorna (särskilt tjejer) som verkligen gillar all musik. Så förbered er på att jag kommer lägga in en hel del musik här.



 


MATCHBOXPUSH

Jag har suttit och gått igenom HELA spotify känns det som, och bara för det får ni min nya spotifylista. lovely

Igår spenderades dagen i stan och em/kvällen i Alingsås! Fick tag på en jeansskjorta från Beyond Retro som jag äääälskar, (syftade på jeansskjortan nu alltså). Efter vi hade ätit middag på kvällen drog vi hem till ett par sköna lirare som spelade gitarr och hela köret när vi kom. Då kom även jag på att my future boyfriend MÅSTE vara musikalisk. Eller okej, inte måste men det är absolut ett stort plus.

Idag är det söndag = ätaochångestdag. Någon som känner igen sig? Det enda man gör på söndagar är att sitta framför datorn, äta och möjligtvis träna. Ändring på det? Ja tack.


 

Ingen charmig bild jag vet .. kan påpeka många fel såsom den extremt manliga hållningen jag lyckats få till, håret ser mörkt och risigt ut PLUS att t-shirten får mig att se ut som jag har världens kortaste och bredaste överkropp från den vinkeln. Heheheeeeeee men vafan.
Som ni ser så kände jag för att vara punkstyle igår.
jeanstights - Peppers
t-shirt - Cheap monday
mössa - lindex


RISEAGAINSTSWINGLIFEAWAY

Om en liten stund ska jag kila till bussen som tar mig till stan och Ronja! Tänkte framförallt leta efter ett par jeans, men även skor. Hoppas på det bästa =D
Sedan tar vi tåget 40 min in i landet, hem till Ronja. Vet inte om vi ska träffa some nice dudes eller om vi tar en lugn hemmatjockiskväll. Jag har också varit duktig och packat ner min kära gamla kamera i väskan .. så kort ska jag allt försöka ta så mycket som möjligt från denna dag.




LETSDANCEANDSNACKS

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Lets dance. Hejar självklart på Elin, Mattias och Rabih. Morötter och dipp är också med mig woho.
Annars då? Nej absolut ingenting har hänt idag. Träffade ett par vänner en stund, annars inget mer. Hoppas på bättre imorgon, med tanke på att skolan börjar sen. Kom precis på nu att jag faktiskt do have plans for tomorrow! Ska ju till stan med Ronja och sen till hennes place for a sleepover. Nu känns allting redan bättre!


FAKTAOMMIG

Okej jag har nästan inga läsare än sålänge, men tänkte ändå svara på dessa frågor dels för att man ska kunna kolla tillbaka på det om några månader och dels för att OM nya läsare nu någonsin skulle dyka upp så vet dom ungefär hur jag är!

Namn: Louise Karola Wiola Ackert Rasmusson

Kallas för: love, tove , fis , lis .. ja kärt barn har många namn

Stjärntecken: skorpion och det stämmer fruktansvärt bra in på mig !!

Höger eller vänsterhänt: vänsterhänt

Piercingar: Ett i varje öra. Hade två i vänstra örat ett tag men det växte igen och nu kommer jag aldrig våga ta ett igen.

Tatueringar: Vill så fruktansvärt gärna ha en !! Men kommer aldrig våga + att jag skulle haft beslutsångest om var den skulle sitta och vad motivet skulle vara.

Längd: 168 cm var jag sist, men är nästan 100 % säker på att jag har växt några cm.

Skostorlek: 38-39

Hårfärg: Blond

Fräknar: Ja! Hade över hela ansiktet när jag var mindre, nu har jag nästan inga alls. Bara på somrarna!

Motto: Lev varje dag som om den vore din sista.

Kär? Nej, har aldrig varit det heller. Men är nästan säker på att när jag väl blir det, så kommer jag vara det något helt otroligt.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Jo , nu flyttar vi ju i mars till Långedrag. Närmare stan OCH havet. Det låter faktiskt helt perfekt för mig.

Tycker du att du är attraktiv? Oftast inte, men ibland kommer sådana dagar då jag verkligen tycker om mig själv.

Dricker du? På fester dricker jag oftast, men är inte så mycket för det egentligen.

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Olika varje vecka. Men ska börja använda Tresemmé.

Vilken parfym använder du? Princess by Vera Wang

Vad är du rädd för? Att hamna i fel sällskap

Gillar du att tvätta? Vet knappt hur man gör utan mammas handledning.

Gillar du berg- och dalbanor? För ca 2 år sedan vågade jag inte åka alls mycket på Liseberg, men nu åker jag kort och gott allt! Så ja, jag gillar det.

Senaste…

Filmen du hyrde? Det var så längesen vi hyrde film så jag minns det inte.

Filmen du köpte? Köper aldrig film

Låten du hörde: Nu spelas Melissa Horn - Kungsholmens hamn

Låten du laddade ner? Har aldrig laddat ner någon låt faktiskt. Kör på spotify

Personen du ringde? Jennie (min syster)

Personen som ringde dig? Ronja

TV-program du såg? Fresh prince in Bel Air.

Person du tänkte på? Julia som jag precis smsade med.

Favorit…

Låt: Hero of war - Rise Against och Someone new - Eskobar & Heather Nova

Sak att göra: Träna

Sport: Innebandy och fotboll

Dryck: Te

Kläder: shorts

Film: Harry potter !! remember the titans och taken

Bil: Kan verkligen ingenting om bilar. Men ända sen jag var lite skulle min första bil vara en "ljusblå bubbla"

Serie: Desperate Houswives, Gossip girl, scrubs och two and a half men + tusen andra sitcoms

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja, faktiskt.

Gråtit över en flicka? Som vän, ja.

Ljugit för någon? Ja, allt för många gånger. Småsaker dock, men ändå.

Varit i slagsmål? Nej, bara med min syster när vi var mindre.

Blivit arresterad? Nej aldrig.

Träffat någon från internet IRL? Jo det har jag allt.

Antal…

Gånger du varit kär? Aldrig. Har trott att jag varit det två gånger men det visade sig vara fel.

Gånger ditt hjärta brustit? Aldrig brustit. Men dock har jag blivit fruktansvärt ledsen över kärlek då och då.

Hjärtan brustet på grund av dig? Två kanske.

Tjejer du kysst? Har nog varit mina närmsta vänner på fyllan.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ca 5 stycken tror jag.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen. Eller jo en, kanske två, gånger!

Senaste…

Boken du läste? Läste allt för mycket böcker när jag var liten .. men har blivit sämre på det nu i äldre dagar.

Personen du fick e-mail av? Någon reklamskit.

Personen du fick brev av? Måste ha varit inför Hemsedalsresan med skolan.

Personen du fick sms av? Julia

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Med pappa inräknat var det nog elva år sedan! Haha, annars var det senast igår.

Saken du köpte? Igår var det t-shirts.

Vad har du gjort idag? Ätit frukost, tittat på tv, spelat fifa och väntat på svar.

Brukar du svära mycket? Ja tyvärr. Tycker inte alls det är fint egentligen

När stiger du upp på morgonen? När jag ska till skolan är det oftast runt 6 - 7. Annars är det helt olika!

Vad har du på dig? En vit t-shirt och trosor

Vad ska du göra ikväll? Förhoppningsvis träffa Daniel, men ser ganska mörkt ut på den fronten. Så antagligen vara hemma och mysa.

Vad är du allergisk mot? Aluminiumet i stelkrampssprutor och deoderanter.

Var har du ont? Hade ont i nacken igår efter en frukansvärd tackling från en manlig 30+ häromdagen när vi spelade innebandy. Men det har försvunnit tack och lov.

Använder du hårspray? Nej

Kan du stå på händer? Nej, trillade över på ryggen när jag var 6 år och sen dess har jag aldrig gjort det igen.

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan!

Salt eller socker? Socker , hata salt!

Gillar du ketchup? Ja men självklart.

Är du glad nu? Inte på världens bästa humör kanske .. men jag mår ju inte dåligt!

Var du glad igår? På dagen ja! Men på kvällen blev det lite trist

Vad dansar du till? Allt möjligt!

Stockholm är… ? En stad jag har besökt en gång i hela mitt liv och som jag ska besöka till sommaren!

Göteborg är… ? Dit jag ska flytta och ca 35 min med buss härifrån!

Kan du sjunga? Vissa säger det och vissa inte (t,ex min syster)

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? USA (ovanligt?) Frankrike och Italien


AWAKEJOSHGROBAN

Idag åkte jag och Jennie (min syster) in till vår kära stad för att göra lite spontanshopping. I mitt fall blev det tre basic t-shirts från monki och weekday. Jag drog med min syster in på monki ca 3 gånger idag och provade minst 6 plagg varje gång .. vet inte vad det är mellan mig och den affären, men någon slags magi finns det allt där. Letade också efter ett par jeans med detaljer och även ett par mer rockiga boots. Så om någon vet ett par snygga och bekväma för ett rimligt pris så tipsa gärna!

                   
något liknande .. vilken modell är snyggast?



FIXAROCHDONAR

Äntligen har jag en ny, lite bättre header. Egentligen vill jag ha en mer "personlig stil" med en bild på mig, men eftersom jag inte har några bra bilder alls (än) så får jag fräscha till den i framtiden.

Här har ni en bra låt att lyssna på.

SNÖKAOS

Inatt var det tydligen snöoväder här på västkusten .. inget jag märkte av då jag sov, men det syns tydligt nu kan jag lungt säga. Planerna idag var att åka till stan så tidigt som möjligt med Ronja, ungefär klockan 12. Nu är klockan 11:22 och jag har inte ens ätit frukost. Känns ganska meningslöst med stan idag med tanke på att min träning börjar klockan 18:00 , så då måste jag åka hem vid 16:00 igen. hmmm, får ta och ringa Ronja helt enkelt!

Här får ni nostalgisk musik från när jag gick i 6an.

NYÅRSLÖFTEPARADISEHOTEL&SOMMAR

Tyvärr så är det nu så att jag har fastnat för paradise hotel, och tyvärr så är det så illa att jag idag nästan fällde en tår när Annelie fick åka hem .. sad but true.

Men nu på andra tankar! Alla, verkligen ALLA bloggar skriver ju om sina nyårslöften och planer för det nya spännande året, så varför inte jag också? Nej men några nyårslöften kan jag dela med mig av iallafall.
- sluta bita på naglarna
- äta godis på helgerna, dock helst inte alls
- sluta lägga mina pengar på onödiga saker t,ex dyr fika 3 ggr i veckan etc.
- börja säga mer ja än nej och våga ta mer risker. BLI SPONTAN !!
- fixa en bra kamera och börja ta mer kort = mer minnen.
Kom på nu att min kamera faktiskt är väldigt bra utomhus hehe
- börja träna 4 ggr i veckan, iallafall så jag blir bättre i innebandy
- börja äta mera regelbundet ( enligt min mamma )

Där har ni dom! Tidigare idag skrev jag också ner hur jag vill se ut i sommar just för tillfället. En såkallad "framtida" inköpslista kort & gott.
Sommaren 2010
- långklänning
- ljusa trashade jeansshorts
- pilotbågar
- tunna sjalar i fina mönster att knyta i håret t,ex.
- maglinnen/t-shirts som sitter löst
- stora halsband ( små nu till våren )
- sköna flipflops och gladiatorsandaler (gör min sommar)
- stråhatt

Sen har jag också bestämt att jag och Ronja ska göra många spontana resor kors och tvärs. Besöka små grannstäder osv i sommar.  

Jag längtar till sommaren? Nejnej aboslut nej, varför tror ni det? Jag bara går runt och tänker på den dag in och dag ut hehehehe

Fast next up! Hemsedal i mars med mina beloved klasskamrater och sjutusen andra ettor, något jag också ser fram emot.  


sommaren 09 - bland dom sämsta somrarna tyvärr


10MINUSGRADER

Fy satan vad kallt det är ute. Jag, mamma och jennie tänkte gå och hämta mormors hund för att sedan ge oss ut på en långpromenad, men tyvärr gav jag upp efter vi hämtat Mimmi (hunden) så jag drog mig hemåt. Så nu sitter jag här sminkad och klar för att bege mig till stan och träffa Anton. woho

Förut kom han som ska köpa våran lägenhet och skrev på avtalet etc. Jag och mamma pratade förut om hur konstigt det kommer kännas att lämna detta stället. Här i Jörlanda har jag bott i hela mitt liv, och i denna lägenheten i 12 år. Ingen av oss kan någonsin tänka sig att tre andra ska vandra runt här inne .. nej somsagt, kommer kännas konstigt.  

TÖNTARNAKENT

Nu är klockan 18:19 och jag sitter med håkan & kent på högsta volym. Fick för några månader sen upp ögat för svenska artister och det känns mer äkta på något sätt, texterna alltså! wonderful

Snart
ska jag bli hämtade av papsen och bli körd till träningen! wonderful(lare) hihi

Förut
tittade jag mamsen & jennie (min syster) efter resor till solen. Blir troligtvis Tunisien i slutet av vårterminen! Woho mest wonderful

Hare gött haj !



Bilden är inte den mest charmiga dock.
Från skolavslutning i 9an , memories


AMBITIONSDONKEYMAN

Hittade tyvärr inga skor igår, dock hittade jag ett antal fina tröjor från monki. Så imorgon ska jag införskaffa mig dessa då jag åker till stan igen, fast denna gången med David!

Jag sov över hos Martin igår och tvingade honom att ladda ner de två sista harry potterfilmerna och jag kan inte sluta älska dom .. as the geek I am. Fick också min allra sista julklapp som jag alldeles strax ska öppna.


bild från nyår, jag ronja och mattias woho
min klänning kommer från zara



HIDEANDSEEKIMOGENHEAP

Ska alldeles strax in till stan för att möta upp min vän Martin. Tänkte leta efter ett par enkla, svarta boots att ha nu när det är kallt. För just nu är det bara mina *stövlar jag kan ha (*läs en längre version av prime boots).
Eftersom jag inte hinner ta kort på mig, och med tanke på att jag ändå aldrig skulle tagit kort med min dumma kamera så får jag helt enkelt förklara vad jag har på mig.

Svart linne med tryck - monki
Svart lång "nättröja" - monki
mörkblåa jeans - bikbok
stövlar - vagabond
lila armband - snö of sweden

och till detta tänkte jag antingen ha min skepparkavaj, lite längre och "sötare" modell eller så trotsar jag kylan och drar på mig skinnjackan och en stor halsduk. Kan också tipsa om att min halsduk kommer från monki för bara 180 kr, och jag bokstavligt talat bor i den!



Snabb uppdatering! tog skepparkavajen OCH halsduken hihi
här har ni min spellista från spotify också


ACNEVÅROCHSOMMARKOLLEKTION








Såhär vill jag se ut i vår! Särskilt den sista bilden ..
bläddrade igenom acnes sida nyss och jag bara älskar det mer och mer för varje dag. Det var väldigt mycket ljusa färger, vitt beige och grått. Också mycket mocka i brunt, mestadels skorna, love it! Som ni ser på dom översta bilderna börjar även fransarna komma tillbaka till våren. 
Det jag gillar allra bäst är detaljerna på jeansen i sista bilden OCH framförallt skorna med leopardmönstret! 
Jag får höra ganska ofta att jag är mer åt det rockiga hållet, men konstigt nog gillar jag inte de två översta bilderna alls lika mycket .. även fast dom är mer "mina färger". 
Har snokat bland några sidor och hört att jeans på jeans, denim på denim, är väldigt inne till våren och helst då till ett par bruna mockaskor ... hm borde nog införskaffa mig ett par sådana skor till våren! 

Har nyss kikat på harry potter med mamsen , konstigt nog så älskar båda jag och min mamma dom filmerna .. känns lite sådär lagom töntigt. Passar oss perfekt!   

INNEBANDYDAGEN

För ungefär 2 månader sen så började jag i innebandy (spontant för att heta Louise Ackert) .. än har jag dock inte spelat min första match. Idag hade min klubb en såkallad innebandydag, då alla lag möter varandra inom klubben. Första matchen mötte vi flickor som var födda 2001, världens sötaste innebandyspelare! Och inför den matchen var jag nervös .. hallå!? En meter långa människor med en klubba i handen, vem skulle inte varit nervös? Nej, skämt åsido, men tänk att jag var nervös inför bara den matchen? När vi ska spela nästa riktiga match då kommer jag ju fan svimma.

Bilder kommer det vara väldigt dåligt av nu i början , eftersom min kamera verkligen hatar mig och aldrig tar fina bilder.


2010

Louise Ackert
Nyårsdagen .. varför inte starta en helt ny blogg tänkte jag, and here we go.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0